Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo


KAVITACIJA

Kavitacija - princip delovanja
Koncentrisana energija ultra zvučnih talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane ćelija se otvaraju a masnoća u tečnom agregatnom stanju se izliva u međućelijske prostore, a zatim se razgrađuje i limfnim sistemom tj (limfnom drenažom) izbacuje iz tela. Masnoća nakon oslobađanja iz masnih ćelija u obliku triglicerida odlazi u međućelijsku tečnost, gde se pomoću enzima deli na glicerol i više masne kiseline.
Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, poput masnoće koju unosimo hranom. Deo razgrađene masnoće prolazi kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen fizickom aktivnošcu nakon tretmana u suprotnom će se nastaniti u drugim delovima tela. Iz tog razloga preporučuje se pola sata brzog hodanja na traci. Kavitacija je je neinvazivni bezbolni i prijatni  postupak kojim se uklanjaju masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima...
Metoda koristi ultrazvucne, talase određene frekvencije koje ciljaju masne naslage u potkožnom tkivu.
Tretman kavitacije je potpuno bezbolan i a  rezultati se vide već nakon prvog tretmana. Ne ostavlja crvenilo, ožiljke ili otoke, nema nuspojava, kontraindikacije su svedene na minimum , pa se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.
Zbog činjenice da se kavitacijom "razbijene masne 񖏳elije iz organizma izlučuju putem limfnog sisema, nakon tretmana kavitacije  vršimo tretman aparaturne  limfne drenaže i vakum terapije.Vec  nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi.
Tretman počinje nanošenjem gela, a  zatim se elektrodom prelazi preko mesta sa nagomilanim masnim naslagama.
 Broj tretmana se individualno određuje sa konsultacijiom iskusnog kozmeticara.
Da bi bio uspešan, tretman kavitacije može se radi osobama starijim od 19 godina sa indeksom masnoċe manjim od 30. Broj tretmana se individualno određuje nakon prvog pregleda. Izgubljena masa se ne vraċa, jer se uništene masne ċelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od „ jo-jo „ efekta.
Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a a ovaj proces se nastavlja još mesec dana posle poslednjeg tretmana.
Kako održati liniju nakon seta tretmana ?
Fizička aktivnost, racionalna i disciplinovana ishrana, kao i povećan unos tečnosti
kavitacija kavitacija kavitacija kavitacija
Proces ukljucuje : aparat, drenazu i pola sata hoda na traci

Eliminacija masnih naslaga na stomaku

kavitacija

Pre ciklusa tretmana

kavitacija

Nakon 6 tretmana

KONTAKT
 
 Kozmetički salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825
Posaljite mail:
coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: