Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo


tretmani lica

HIGIJENSKA NEGA LICA

Koža lica, vrata i dekoltea je posebno osetljiva jer je najviše izložena uticajima spoljašnje sredine i na njoj se primećuju prvi znaci starenja. Zbog toga koža lica zahteva poseban tretman, jer je zdrav i negovan ten ono što pruža samopouzdanje i predstavlja odraz opšteg zdravlja i brige o lepoti. Nas stručni tim će vam preporučiti tretmane lica prilagoďene vašem tipu kože, starosnoj dobi i vašim željama..
foto podml

FOTO PODMLAÐIVANJE IPL om

IPL kao deo najnovije tehnologije polako ali sigurno potiskuje klasične lasere iz sveta kozmetike.
IPL za svoj rad koristi polihromatsko svetlo, tako da se sa njim može kvalitetno uraditi više tretmana i to : epilacija, problemi sa aknama i kapilarima, sunčanim i staračkim flekama i tretiranje ožiljaka sa velikim procentom uspeha.
Za razliku od lasera koji jednim bljeskom tretira jednu tačku...

SAZNAJ VIŠE

foto podml

RADIO TALASNI LIFTING

Najnovija i najefikasnija metoda protiv starenja kože. Služi za uklanjanje bora i zatezanja opuštene kože. Preporučuje se osobama koje žele rezultate liftinga ali ne i hirušku intervenciju..

SAZNAJ VIŠE

foto podml

HIGIJENSKI ILI KLASIČAN TRETMAN

Higijenski ili klasičan tretman lica je osnovni tretman bez kojeg ne bi mogao da se nadoveže ni jedan tretman.
To bi bilo slično kao kada bi krečili buđav zid a da pre toga nije očišċena buđ.SAZNAJ VIŠE

vocne kiseline

TETMAN LICA VOCNIM KISELINAMA

Voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, ubrzaju metabolizam ćelija, regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje bora, kao i na ublažavanje već postojećih, Izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni. Kontraindikacije su samo akutni stadijum akni i sunčanje – bilo solarijum ili prirodno sunce jer koža postaje foto senzibilna par dana posle tretmana. Kome se preporucuje ?
< Posebno se preporučuje mladim osobama u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god,
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo… preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženskom polu tako i muškarcima.
Vreme trajanja tretmana je oko jedan sat.


SAZNAJ VIŠE

mikro demo abrazija

MIKRO DERMO ABRAZIJA

Dermoabrazija kože je jedna od tri glavne Metode za revitalizaciju. Pored nje koriste se i ubrizgavanje Botoxa i popunjavanje bora mekanim privremenim i stalnim preparatima. Ova metoda ima revitilazirajuci ucinak na kožu lica, vracaju joj svežinu i mekocu. Mogu se ukloniti sitne bore, udubljenje na koži, kao i plici ožiljci zaostali od bubuljica i boginja. Nakon dermoabrazije  koža postaje glatka i sjajna

SAZNAJ VIŠE

mikro demo abrazija

MULTI LIFT

Multilift je postupak stimulisanja  mišića lica i tako usporava proces starenja, vraća tonus zateže kožu i jača konture lica. Postiže se obnavljanje kolagena i elastina.

 Aparat za multilift

Ovaj aparat deluje tako što što šlje lektrične impulse preko elektroda i time  pojačava  mikrocirkulaciju a to dalje uzrokuje zatezanje kože. Ovom metodom usporava se proces starenja, poboljšava elastičnost kože, popravljaju podočnjaci i otekline oko očiju. Aparat može raditi u ručnom ili automatskom režimu i ima pet programa....

SAZNAJ VIŠE
3d trepavice

3D TREPAVICE

3D trepavice su veštačke trepavice koje se lepe ne vaše prirodne metodom jedna na jednu specijalnim lepkom. Nakon lepljenja one se uvijaju i  savršeno naležu na vaše prirodne trepavice.
U našem salonu koristimo Gold Lashes veštačke trepavice nakon čega imate savršene duge, lepe, uvijene trepavice. Postoje trepavice različitih boja i dužina, a birate ih u zavisnosti od vaših prirodnih i željenog izgleda.
3D trepavice su lake i brzo se navikavate na njih.
Ovaj tretman zahteva duže vreme i koncentraciju kozmetičara i muštereije. sam proces nadogradnje trepavica zahteva i do 4 sata. Trepavice stoje na svom mestu od 5 do 7 nedelja.

SAZNAJ VIŠE
3d trepavice

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA I SENČENJE USANA

DOCRTAVANJE LEPOTE - Posle napornog dana ili neprospavane noiċ,žene izgledaju umorno. Trajna šminka je kao stvorena za ženu savremenog životnog ritma, uz minimalan trud može da izgleda sveže. To može da se postigne : usne - tehnika senčenja bez preupadljive ivice i dodavanjem boje od rubova ka sredini usana.
Obrve - oblikovane obrve mogu da promene izraz celog lica, da mu daju karakter, da prikriju nedostatke ili istaknu njegove vrline...

SAZNAJ VIŠE

KONTAKT
 
 Kozmetički salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825

Pošaljite mail:

coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: