Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo


MEZOTERAPIJA BEZ IGLE


Mezoterapija je tradicionalna medicinska tehnika ubacivanja aktivnih supstanci u potkožno tkivo.
Ovom metodom uspešno se tretiraju problemi na koži koji su posledica starenja kože - bore na licu, dehidrirana i opuštena koža lica, dekoltea, vrata. Ova metoda je veoma uspešna i u tretiranju celulita i lokasnih masnih naslaga.

Zašto ne igla ?
Zato što je najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji iglom , a prednost ove metode nad klasicnom je očigledna jer sada i osobe koje imaju strah ili neprijatnost od igle mogu ublažiti probleme : starenja kože, celulita, masnih naslaga fleka.
Elektro poracija i nobelova nagrada
Princip rada mezoterapije bez igle je taj što elektroda stvara pulsnu naizmeničnu struju a ona opet indukuje elektro magnetno polje pod čijim dejistvom se stvaraju vodeni kanali - mezopore između epiderma i derma. Ovaj proces otvara prostor za prodor aktivnih materija u dublje slojeve kože.
Peter Agree i Roderick Mac Kinnon su 2003g. dobili  Nobelovu nagradu iz  hemije jer su uspeli da dokažu ovaj proces.
Klasični biološki tretmani vs Mezoterapija bez igle:
Pri korišcenju klasicnih bioloških tretmana ili primenom krema i preparata samo malo broj aktivnih supstanci prodire u dublje slojeve kože. Mezoterapija bez igle pak omogućava prodor aktivnih sustanci osam do devet puta više.  Napomena : Preporuka eksperata je da  tretman ne radimo: trudnicama, osobama obolelih od karcinoma, dijabetisa, epilepsije i osoba koje imaju pesmejkaer ili metalne proteze zbog mogucih komplikacija. Tretman traje 15 minuta za lice, radi se na 7 dana abroj serija zavisi od tretiranog problema.
U zavisnosti od situacije mezoterapija bez igle se može kombinovati sa drugim tretmanima ali najbolji rezultati se postižu u kombinaciji sa radiotalasnim liftingom.
mezo1

Aparat za mezoterapiju

mezo1

Lice pre tretmana

mezo1

Lice nakon nekoliko tretmana

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE ZA TELO

Mezoterapijom se uspešno tretiraju i problemi na telu : celulit, strije i lokalne masne naslage i to na sledećim zonama :
 • butine
 • zadnjica
 • ruke
 • rameni pojas

 • Mezoterapija - Proces rada

  mezoterapija

  mezoterapija

  mezoterapija

  mezoterapija

  Mezoterapija kao tretman protiv starenja kože

  Prvi znaci starenja,uvek se pojavljuju pre nego što ih očekujemo. Pojava bora,njihov izgled,dubina i debljina...razločiti su i na njih utiču:nasleđe,hormoni,metabolizam,sunce.... Koa gubi tonus,elastičnost,sjaj,koza deluje suva i umorna.Ovaj proces je naročito vidljiv u menopauzi,zbog naglog pada "hormona mladosti"-estrogena.U ovom periodu dolazi do hiperpigmentacije,poznat kao"staračke pege".U ovom periodu koi pomau,intezivna nega hranljivim kremama,kako bi odravali vlanost koe,kreme sa zaštitnim fakotorom,kako bi zaštitili kou od fleka.Od tretmana se preporučuju tretmani mezoterapijom bez igle,kako bi se ubacili hranjivi i aktivni sastojci u kou.Sa negom počnite na vreme!!!
  KONTAKT
   
   Kozmetički salon Iris 
  zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
  064 15 80 825

  Pošaljite mail:

  fb
  coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

  Izrada sajta i php programa: