Lepota dolazi iznutra, mi vam je sao oblikujemo


NAŠA OPREMA - NAJSAVREMENIJA OPREMA U KOZMETICI


Body health1 Body health2

Body Health

Aparat se koristi za vakum masažu tela i lica.
Aparatom rade se sledeci tretmani Vakum masaža se koristi u anticelulit tretmanima, ali i kao samostalna relaksaciona metoda. Vakuum terapijom mehanicki se “izvlaci” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom podruciju. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštecenim mestima, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou.
IPL masina

IPL LASER

IPL MED je efektno pulsirajuće svetlo koje kao sredstvo koristi princip selektivne foto-termolize: generiše serije svetlosnih pulseva koji onemogućavaju ćelije odgovorne za razvoj dlaka i zatim smanjuju njihov rast. FILTERI:
Radio talasi

APARAT ZA MEZOTERAPIJU Mesowave

Podmlađivanje kože, dubinska hidratacija i revitalizacija tkiva, zatezanje kože i uklanjanje bora, Eliminacija fleka i ujednačavanje tena, Ublažavanje reljefastih ožiljaka, Lečenje akni, Tretman osetljive i kuperozne kože, zatezanje kože stomaka, butina, ruku,podbratka… Oblikovanje tela, topljenje lokalizovanih masnih naslaga, Redukcija strija, Lečenje celulita, Terapija bola Aparat koristi kombinaciju elektroporacije sa ultrazvukom jačine 1 MHz sto uključuje simultanu primenu ultrazvučnih talasa sa elektroterapeutskim impulsima i značajno poboljšava efikasnost mezoterapijskih tretmana.
Radio talasi

Aparat za radio talasni lifting RF BIPLAR

Radio talasni lifting - efekat zatezanja kože
Radio talasni lifting najnapredniji sistem za zatezanje kože, postižu se odlični rezlutati i smanjuju: bore, znaci starenja opuštna koža Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva i čini 25% ukupne mase. Ima veliku sposobnost rastezanja i vraċanja u prvobitno stanje. Razgradnja kolagena, slabo i nepotpuno obnavljanje dovode do pojave bora, opuštenosti kože, celulita I starenja. Dubinskim zagrevanjem kože RF postiže se pokretanje metabolizma i pojačana cirkulacija.
Radio talasi

Aparat za kavitaciju Cavite Perfect

Terapija sa dramatičnim poboljšanjem izgleda
Koristi ultra zvučne talase visoke frekvence (28KHz) koji stvaraju kavitacijsku eroziju u masnom tkivu. Razbijanjem opne masnoċ na više masne kiseline i glicerol koji se daljim metaboliškim procesima izbacuju iz organizma. Metoda uzv kavitacije osigurava prijatnu i uspešnu alternativu hirurškim intervencijama.
Zavisno od vrste celulita i podru269ja koje se tretira, biraju se odgovarajuċi programi: Oblikovanje stomaka, bedara, bokova, nadlaktice, natkolenice i gluteusa.
Cavite perfect deluje samo na masne ċelije, dok koža, cirkulatorni sistem, nervni i mišiċni sistem ostaju netaknuti.
Idealan za lokalnu redukciju masnog obima. Kombinuje se sa vakum masažom.
MULTI LIFT

APARAT ZA MULTILIFT Sportaredo

Ovaj aparat renomiranog italijanskog proizvođača Sportaredo, deluje tako što šalje električne impulse preko elektroda i time pojačava mikro cirkulaciju a to dalje uzrokuje zatezanje kože. Ovom metodom usporava se proces starenja, poboljšava elastičnost kože, popravljaju podočnjaci i otekline oko očiju, Aparat može raditi u ručnom ili automatskom režimu.

Aparat ima pet programa:
  • Privikavanje kože na struju
  • Limfna drenaža
  • Stimulacija kolagena i elastina
  • Program za bore
  • Obnavljanje svega što je rađeno
MY DREN

MYDREN Sportaredo KDS 12

Medicinsko kozmetički aparat renomiranog italijanskog proizvođača Sportatrdo.Koristi se za tretman My Dren:elektro stimulacija mišiċa uz limfnu drenažu, pokretanje cirkulaicje i razbijanje celulita, dubinsko čišċenje kože, regeneraciju i revitalizaciju tkiva.
SOLARIJUM

SOLARIJUM Sunvision 140

Solarijum Sunvision 140 ima 24 lampe plus ekran za lice. Poseduje sistem za dodatno hlaeđenje i digitalni displej.
Dimenzije solarijuma su 210 cm x105 cm a visina 90 cm sa otvorenim gornjem poklopcem.

TRETMANI LICA


TRETMANI TELA


KONTAKT

 
 Kozmeticki salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825

Posaljite mail:

coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: