Lepota dolazi iznutra, mi vam je sao oblikujemo


NAJNOVIJA, REVOLUCIONARNA NEINVAZIONA METODA LIFTINGA Purebeau Fibroblast


Purebeau Fibroblast

Najefikasniji trend svetski najznačajnijih kozmetoloških i dermatoloških centara Novi revolucionarni Purebeau korak u pravcu razvoja nege i kozmetologije u službi lepote i zdravlja, Purebeau Fibroblast, donosi mogućnostvrlo uspešne, neinvazivne metode podizanja spuštenih očnih kapaka i zatezanja finih bora oko usana, na čelu, i drugim delovima lica koji su značajnije izgubili na elastičnosti. Purebeau Fibroblast je neagresivna, nehiruška metoda zatezanja kože, u kojoj glavnu ulogu igra tzv. plazma blic, odnosno elektrostatičko pražnjenje, koji se proizvodi na samom vrhu Fibroblast olovke. U kontaktu sa kožom, plazma blic formira mikromilimetarsku tačku na koži koja doprinosi značajnoj redukciji, odnosno zatezanju kože, i to sa dugotrajnim rezultatom, na veliko zadovoljstvo klijenata.

Kako izgleda Purebeau Fibroblast tretman?

Tretman započinje nanošenjem anestetske kreme, kojom sprečavamo bilo kakav osećaj neprijatnosti na koži. Nakon pripremnog procesa, uz vešto upravljanje Fibroblast olovkom, plazma blic sa vrha olovke prelazi na površinu kože koja se tretira, formirajući tačkicu koja kontrahuje okolnu površinu kože. Tačkice, uz pomoć Fibroblast olovke, postavljaju se na kožustrogo poštujući određeni patern što vodi do redukcije viška kože. Rezultat je vidno zategnuta tretirana koža.

Broj tretmana

Da bismo postigli optimalan rezultat, neophodno je ponoviti tretman nekoliko puta. Broj sesija prevashodno zavisi od stanja kože i starosnog doba klijenta. Najčešće je potrebno 2-4 tretmana, sa pauzom od 6 nedelja između svake sesije.

Zaceljenje

Po završetku tretmana formiraju se male suve tačkice-krastice, kojima treba 5-7 dana da otpadnu. Nakon toga ostaje blago crvenilo koje je vidno 2-8 nedelja. U periodu nakon tretmana koža se tretira odgovarajućom šminkom u kombinaciji sa Fibroblast puderom. Blefaroplastika, odnosno tretman zatezanja očnih kapaka, može izazvati otok sa različitim simptomima u trajanju 1-3 dana. Krvarenje tokom Purebeau Fibroblasta nije uobičajeno.

Nakon tretmana

Procedura nakon Purebeau Fibroblast tretiranja kože je najvažniji deo tretmana i mora se apsolutno ispoštovati. Veoma je bitno ne uklanjati krastice koje su se formirale nakon tretmana, u suprotnom na koži može ostati ožiljak. Koža se pažljivo čisti 2 puta dnevno, i dezinfikuje Octenisept sprejom, nežno očisti tuferom ili maramicom, potom se nanosi specijalna krema. Nakon prirodnog otapdanja krastica, mladu kožu potrebno je zaštiti od negativnog uticaja sunčevog zračenja redovnim negovanjem kremom sa visokim faktorom 30 ili 50, i to u trajanju od najmanje 3 meseca. U ovom periodu su zabranjeni sunčanje i solarijum. Sport, plivanje, sauna su dozvoljeni nakon što su sve krastice otaple i rane upotpunosti zarasle. Nakon nestanka krastica, blago crvenilo kože se zadržava u trajanju 2-8 nedelja (retko više), dok koža ne postigne ponovo svoju normalnu boju.

Kako klijenta pripremiti za tretman?

Neophodno je saznati da li osoba koja želi da se podvrgne tretmanu uzima neke medikamente redovno ili u skorijem periodu (naročito antibiotici, antikoagulansi, izotretinoini i dr). Takođe, da li nedavno bila operisana ili je imala neke druge estetske procedure na svojoj koži. Potrebno je saznati da li je osoba sklona čestim Herpes infekcijama. Ukoliko ništa od navedenog nije slučaj, ne postoji potreba za posebnom pripremom za tretman.

Prednosti revolucionarnog lifting efekta

firoblast
firoblast
firoblast
firoblast

TRETMANI LICA


TRETMANI TELA


KONTAKT

 
 Kozmeticki salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825

Posaljite mail:

coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: