Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo


tretmani tela

TRETMANI TELA

Današnji tempo života savremene žene uključuje posao, stres, nepravilnu ishranu a uzrokuje nastanak celulita, strija, masnih naslaga i opuštenu kožu . To su elementi za koji Često ni zdrav režim ishrane niti fizička aktivnost nisu dovoljni da bi se neutrališu problemi na telu. U takvim situacijama najbolji rezultati mogu se postći neinvazionim tretmanima ulepšavanja i podmlaďivanja tela. Kozmeticki salon Iris vam pruža efikasne i savremene tretmane kojima se brzo, lako i bezbolno postžu najbolji rezultati, nakon čega ċete biti ponovo u top formi.
Vakum masaza

BODY HEALTH - VAKUM MASAŽA


Ovaj efikasan metod koristi se za anticelulit terapijske svrhe ili kao samostalna relaks masaža. Za vreme postupka nema neželjenih ili neprijatnih efekata. Kod osetljivih osoba, u zavisnosti od tretiranog dela tela moguća je pojava blagih modrica koje se povlaće nakon par dana. Tretman se vrši najsavremenijim aparatom Body Health. Vakuum terapijom mehanicki se “izvlaci” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom podruciju. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštecenim mestima, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou. Tretman traje od 45 minuta. Radi se u seriji od 5 do 10 tretmana.
Pre tretmana je neophodno da se informišete o kontraindikacijama.

SAZNAJ VIŠE

kavitacija

KAVITACIJA

Tretman otklanjanj masnih naslaga kavitacije je potpuno bezbolan i a  rezultati se vide već nakon prvog tretmana. Ne ostavlja crvenilo, ožiljke ili otoke, nema nuspojava, kontraindikacije su svedene na minimum , pa se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.
Zbog činjenice da se kavitacijom "razbijene  masne celije iz organizma izlučuju putem limfnog sisema, nakon tretmana kavitacije  vršimo tretman aparaturne  limfne drenaže i vakum terapije. Vec  nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, gubi se od 2 do 5 cm u obimu.Tretman pocinje nanošenjem gela, a  zatim se elektrodom prelazi preko mesta sa nagomilanim masnim naslagama.
 Broj tretmana se individualno određuje sa konsultacijiom iskusnog kozmeticara. Igubljena masa se ne  vraca, jer se  uništene masne celije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od. „jo-jo" efekta.

SAZNAJ VIŠE
epilacija

EPILACIJA

Trajno uklanjanje malja - IPL epilacija predstavlja metodu uklanjanja neželjenih malja emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože - fotoepilacija. IPL je tehnologija emisije svetlosti visokog intenziteta u veoma kratkom vremenskom periodu (puls). Aparati za IPL koriste ksenonske "blic" lampe koje emituju celi spektar (belog) zračenja. Izdvajanje određenih intervala talasnih dužina u zavisnosti od namene, postiže se korišċenjem odgovarajućih filtera koji propuštaju uži deo spektralne oblasti.

SAZNAJ VIŠE
depilacija

DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM

Postupak privremenog otklanjanja dlaka sa određene površine kož naziva se depilacija toplim voskom, za privremeno otklanjanje dlaka sa sa veċe površine kože...

SAZNAJ VIŠE
AIR BRUSH

AIR BRUSH - SAMOPOTAMNJIVANJE

Air brush je postupak nanošenja boje na telo u cilju postizanja pravilno osunčanog tela. postupak je prirodan i ne zasniva se na nikakvim hemikalijama vec na preparatima dobijenim iz organskih materija.
Taman ten nastaje nakon delovanja DHA amino kiseline u koži i postojan je od 7 do 10 dana. Boje koje koristimo su dermatološki ispitane, No.1 u tu svrhu u svetu!
Boja je „magična , što znači da se prilagoďava vašem prirodnom pigmentu (što znači da dve osobe ne mogu dobiti istu boju). Iskustveno, prskanje preporučujemo 1-2 dana pre važnog dogaďaja. Može se kombinovati sa solarijumom i suncem. Možete prskati celo telo, pola tela, samo lice, i lice i delkote. Preporučujemo prskanje u poslepodnevnim ili večernjim satima, jer narednih, minimalno 8 sati nema tuširanja, niti pranja ruku, zuba...

SAZNAJ VIŠE
KONTAKT
 
 Kozmetički salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825

Pošaljite mail:

coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: