Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo

VOCNE KISELINE


Voćne kiselsine su supstance iz raznih vrsta voća. Voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, da ubrzaju metabolizam ćelija,da regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore. Takođe deluju na ublažavanje bora, izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni.
Mogu biti Alfa i beta hidroksilne i namenjena su svim tipovima kože, koje imaju promene u koje vode starenju i propadanju. Voćne kiselsine smanjuju bore, koža postaje glatka i dobija nežniju teksturu, zdraviji i mladalački izgled i elastičnost. Postoje više vrsta voćnih kiselina zavisno od kojeg voća se dobijaju.
OVAJ TRETMAN JE NAJEFIKASNIJI AKO SE RADI U KASNOJ JESENI ILI ZIMI
Ovaj tretman se preporučuje i mladim osobama u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god,
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo… preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženama tako i muškarcima.
Vreme trajanja tretmana je oko jedan sat.
U periodu trajanja tretmana zabranjeno je sunčanje na suncu ili upotreba solarijuma ,jer koža postaje foto senzibilna i to stanje se zadrparžava i par dana posle tretmana.
KONTAKT
 
 Kozmetički salon Iris 
zanatski centar III mesna zajednica Lazarevac 011 8120 577
064 15 80 825

Pošaljite mail:

coproduct: Kozmeticki salon Iris 2016. Izrada i održavanje sajta: Miroslav Mitić tel 069 44 20 214

Izrada sajta i php programa: